Gruppbokning/privatlektion

Gruppbokning och privatlektion

Gruppbokning och privatlektion- passar både nybörjare och de med lervana


Vill ni som grupp eller du själv boka ett eget kurstillfälle?

Vi har gruppbokning, "prova på kurser" på 2,5 timme för er som är en grupp på 5-9 deltagare (det går bra att komma färre än 5, men lägsta debitering är för 5 deltagare) och privatlektioner för 1-2 deltagare.

Om du har arbetat med lera tidigare hos oss,  via andra kurser eller hemma kan kursens innehåll utformas efter dina önskemål (t.ex. utveckla din färdighet med leran, tillvägagångsätt att dreja tekannor, fördjupning i glasering, dekoreringstekniker m.m).

Det går att boka flera träffar om ni t.ex. vill glasera era föremål själva  (glasering sker annars av kursledare).Hur bokning går till:

Klicka på kursens namn nedan för kursbeskrivning.

Våra kurser riktar sig till vuxna, lägsta ålder för att gå kurs är 12år. För alla i ålder 12-15år behöver kursen gås tillsammans med vuxen. 

Läs bokningsvillkoren innan bokning av kurs. När du skickat din bokningsförfrågan(via formuläret nedan) återkommer vi inom ett par vardagar med om det önskade datumet/tiden finns kvar, och därefter med en bokningsbekräftelse. 


Vi släpper nya kursdatum 2ggr per år. Anmälan till höstterminens kurser öppnar 1/8, till vårterminens kurser 1/12 kl. 10.00. I samband med att anmälan öppnar läggs datum/tider som finns att boka ut.

I formuläret nedan står de datum och starttider som finns att boka, kryssa i de ni kan komma på kurs. OBS!vi reserverar oss för att alla datum/tider inte finns kvar, uppdatering av tillgängliga pass sker manuellt och under vardagar. Välj därför om möjligt flera alternativ.

Vi återkommer med svar på din bokningsförfrågan inom ett par vardagar


Kursbeskrivning (klicka på namnet så kommer kursensbeskrivning med innehåll, upplägg och pris upp) Bokningsvillkor hittar du också nedan

Här fyller du i din bokningsförfrågan: 

 
 
 
 
 
 
Privatlektion (1-2 deltagare)
Gruppbokning (5-9 deltagare)
 
 
Drejning
Kavling
Skulptur/ringling/tumning
Annat, berätta för oss i meddelanderutan längst ner
 
3 september kl.13
5 september kl.13
5 september kl.17
Nytt alternativ
Nytt alternativ
8 oktober kl.9
8 oktober kl. 13
8 oktober kl. 17
15 oktober kl.9
15 oktober kl.13
15 oktober kl. 17
26 november kl.9
26 november kl. 13
26 november kl.17
3 december kl.13
10 december kl.13
17 december kl.13
 
Jag har läst kursbeskrivningen och bokningsvillkoren
 
 
 

Fullbokat vårterminen 2024

Vi släpper kursdatum 2ggr per år. Anmälan till höstens kurser öppnar 1/8, till vårens kurser 1/12 kl. 10.00.