Gruppbokning/privatlektion

Gruppbokning och privatlektion

Gruppbokning och privatlektion- passar både nybörjare och de med lervana


Vill ni som grupp eller du själv boka ett eget kurstillfälle?

Vi har gruppbokning,prova på kurser på 2,5 timme för er som är en grupp på 5-9 deltagare (det går bra att komma färre än 5, men lägsta debitering är för 5 deltagare) och privatlektioner för 1-2 deltagare.


Har du arbetat med lera tidigare; hos oss,  via andra kurser eller hemma kan kursens innehåll utformas efter dina önskemål (t.ex. utveckla din färdighet med leran, tillvägagångsätt att dreja tekannor, fördjupning i glasering, dekoreringstekniker m.m).

Det går att boka flera träffar om ni t.ex. vill glasera era föremål själva  (glasering sker annars av kursledare).Hur bokning går till:

Klicka på kursens namn nedan för kursbeskrivning.

Våra kurser riktar sig till vuxna, lägsta ålder för att gå kurs är 12år. För alla i ålder 12-15år behöver kursen gås tillsammans med vuxen. 

Läs bokningsvillkoren innan bokning av kurs. Bokningar enbart tas via formuläret nedan. När du skickat din bokningsförfrågan återkommer vi inom ett par vardagar med om det önskade datumet/tiden finns kvar, och därefter med en bokningsbekräftelse.


Det finns tre pass, tisdagar start kl. 9.00, kl. 13.00 och kl. 17.00 som det går att boka gruppbokning eller privatlektion.

Från 1/8 var år tas bokningar löpande för den närmaste höst och vårterminen (ht 2024 och vt 2025 ). Den 1/8 läggs nya tider ut för kommande två terminer.

I formuläret nedan står lediga pass att boka, de pass som inte står med är bokade.

Kryssa i de datum/pass ni kan komma. OBS!vi reserverar oss för att alla datum/tider inte finns kvar, uppdatering av tillgängliga pass sker manuellt och under vardagar. Välj därför om möjligt flera alternativ. Vi återkommer med svar på din bokningsförfrågan inom ett par vardagar


Kursbeskrivning (klicka på namnet så kommer kursensbeskrivning med innehåll, upplägg och pris upp) Bokningsvillkor hittar du också nedan

Här fyller du i din bokningsförfrågan: 

 
 
 
 
 
 
Privatlektion (1-2 deltagare)
Gruppbokning (5-9 deltagare)
 
 
Drejning
Kavling
Skulptur/ringling/tumning
Annat, berätta för oss i meddelanderutan längst ner
 
5 mars kl.17
 
Jag har läst kursbeskrivningen och bokningsvillkoren
 
 
 

Fullbokat vårterminen 2024

Från 1/8 var år tas bokningar löpande för den närmaste höst och vårterminen (ht 2024 och vt 2025 ). Den 1/8 läggs nya tider ut för kommande två terminer.