Gruppbokning/privatlektion

Gruppbokning och privatlektion

Gruppbokning och privatlektion- passar både nybörjare och de med lervana


Vill ni som grupp eller du själv boka ett eget kurstillfälle?

Vi har gruppbokning,prova på kurser på 2,5 timme för er som är en grupp på 5-9 deltagare (det går bra att komma färre än 5, men lägsta debitering är för 5 deltagare) och privatlektioner för 1-2 deltagare.


Har du arbetat med lera tidigare; hos oss,  via andra kurser eller hemma kan kursens innehåll utformas efter dina önskemål (t.ex. utveckla din färdighet med leran, tillvägagångsätt att dreja tekannor, fördjupning i glasering, dekoreringstekniker m.m).

Det går att boka flera träffar om ni t.ex. vill glasera era föremål själva  (glasering sker annars av kursledare).Hur bokning går till:


Klicka på kursens namn nedan för kursbeskrivning.

Våra kurser riktar sig till vuxna, lägsta ålder för att gå kurs är 12år. För alla i ålder 12-15år behöver kursen gås tillsammans med vuxen. 

Läs bokingsvillkoren innan bokning av kurs. Observera att bokningar enbart tas via formuläret nedan. När du skickat din bokningsförfrågan återkommer vi inom ett par vardagar med om det önskade datumet/tiden finns kvar, och därefter med en bokningsbekräftelse.


Det finns tre pass, tisdagar start kl. 9.00, kl. 13.00 och kl. 17.00 som det går att boka gruppbokning eller privatlektion.

Från 1/8 tas bokningar löpande för den närmaste höst och vårterminen (ht 2023 och vt 2024 ). 

 

I formuläret nedan står datum och tider. Kryssa i de datum/pass ni kan komma. OBS!vi reserverar oss för att alla datum/tider inte finns kvar, uppdatering av tillgängliga pass sker manuellt och under vardagar. Välj därför om möjligt flera alternativ. Vi återkommer med svar på din bokningsförfrågan inom ett par vardagar.


Här fyller du i din bokningsförfrågan: Bokningar löpande för ht 2023 och vt 2024 

 
 
 
 
 
 
Privatlektion (1-2 deltagare)
Gruppbokning (5-9 deltagare)
 
 
Drejning
Kavling
Skulptur/ringling/tumning
Annat, berätta för oss i meddelanderutan längst ner
 
9/1 kl.13
16/1 kl.13
23/1 kl.13
 
6/2 kl.13
20/2 kl.13
 
5/3 kl.13
 
9/4 kl. 13
23/4 kl.13
 
Jag har läst kursbeskrivningen och bokningsvillkoren